Wie ben ik

Mag ik me even aan u voorstellen:

Mijn naam is Jolanda Postema,

Vlinder VNa jarenlang werkzaam te zijn geweest in de administratieve sfeer met  heel veel plezier, heb ik een tijd geleden de stoute schoenen  aan getrokken en een opleiding tot pedicure begonnen. Daarmee werd een "oude liefde" werkelijkheid, namelijk Pedicure.

In mijn werk hanteer ik de richtlijnen zoals die zijn opgesteld door de H.B.A. (Hoofdbedrijfschap Ambachten). Daarbij kunt u denken aan voorschriften op het gebied van hygiƫne, Arbo en milieu. Het kan voorkomen dat u door uw voetproblemen moeilijk ter been bent. Daarom werk ik ook ambulant: dat wil zeggen dat ik bij u aan huis kom om uw voetproblemen te bespreken en uw voeten te behandelen.

Bij mij staat voorop dat uw voeten een uiterst zorgvuldige behandeling verdienen. Voor mijn behandelingen maak ik uitsluitend gebruik van de meest moderne apparatuur en materialen. Zo maak ik gebruik van een pedicuremotor met spraytechniek:
dit houdt in dat tijdens het frezen het freesje gekoeld wordt door water, wat een koelend effect geeft en geen stof.
 
Ook kunt u bij mij terecht voor nagelcorrecties met gebruikmaking van gel en french pedicure.

Via de vakliteratuur blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Betrouwbaarheid en zorgvuldigheid zijn voor mij de uitgangspunten van mijn werk.

U kunt terecht bij mijn eigen salon in Veendam. U kunt ook bellen voor een afspraak thuis in de omgeving Veendam. Ik kom onder andere in Wildervank, Muntendam, Meeden, Westerlee, Oude Pekela en Nieuwe Pekela. Mocht u elders wonen in de omgeving van Veendam, neem gerust contact op voor overleg.

Ik zie er naar uit u van dienst te zijn!

Jolanda